< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=454075057068581&ev=PageView&noscript=1" />
Vse kategorije

Domov> Izdelki > Svetlobna naprava > Integrirana sončna ulična luč

Integrirana sončna ulična luč

Vgrajena sončna ulična svetilka se napaja iz sončne celice iz kristalnega silicija. Ventilsko regulirana zaprta baterija (koloidna baterija) Sealed Lead Acid, ki ne potrebuje vzdrževanja, je izjemna pri shranjevanju energije. Izjemno svetla LED svetilka se uporablja kot vir svetlobe in jo nadzira inteligentni krmilnik polnjenja in praznjenja, ki nadomešča tradicionalno električno razsvetljavo. Zunanja sončna ulična svetilka pretvarja sončno svetlobo, zbrano podnevi, v električno energijo za shranjevanje, nato pa shranjeno električno energijo ponoči uporablja kot LED osvetlitev.
Prednosti sončne ulične luči: ni potrebe po polaganju kablov, ni napajanja z izmeničnim tokom, ni stroškov električne energije; DC napajanje, svetlobno občutljiv nadzor; dobra stabilnost, dolga življenjska doba, visoka svetlobna učinkovitost, enostavna namestitev in vzdrževanje, visoka varnost, varčevanje z energijo, ekonomično in praktično. Solarne ulične luči se pogosto uporabljajo v mestnih glavnih in sekundarnih cestah, stanovanjskih območjih, tovarnah, turističnih znamenitostih, parkiriščih in drugih mestih.
Primerne priložnosti: ceste, ulice, tovarne, parkirišča, podeželska, gorska in oddaljena območja, dvorišča, šole, trgi in druga zunanja okolja. Pomaga povečati domačo tradicionalno razsvetljavo v zeleno novo energetsko LED razsvetljavo.

Kontaktiraj nas

Vroče kategorije