< img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=454075057068581&ev=PageView&noscript=1" />
Vse kategorije

Domov> Izdelki > Svetlobna naprava > LED ulične luči

LED ulične luči

Ulična in cestna razsvetljava je povezana z varnostjo pešcev in vozil. Predvsem se zavezuje k ustvarjanju dobrega okolja, ki lahko učinkovito izboljša varnost in učinkovitost prometa, izpopolni mestne funkcije in polepša okolje. Zato je izbira profesionalnih uličnih svetilk pomembna.
 Podjetje JR Lighting je specializirano za zunanjo LED ulično luč od takrat, ko smo vodilni proizvajalec uličnih luči na Kitajskem. In naše LED ulične svetilke in zunanje ulične svetilke se dobro prodajajo na mednarodnem trgu razsvetljave. Ne zagotavljamo samo veleprodaje visokokakovostnih zunanjih uličnih svetil, temveč ponujamo tudi rešitve ulične razsvetljave za cestne razsvetljave, mestne in stanovanjske ulične luči, svetilke za avtoceste, vrtno in dvoriščno razsvetljavo itd. Če iščete zanesljivega proizvajalca LED uličnih luči ali tovarna zunanjih uličnih luči, dobrodošli, da nas kontaktirate za podrobnosti.

Kontaktiraj nas

Vroče kategorije